TUETTAVAT KILPAILUT

 • Yritys Hyvä -kilpailu

  Kehittämiskeskus Opinkirjo ry

  Vuosittain järjestettävä kilpailu alkaa syyskuussa ja päättyy erikseen ilmoitettuna päivänä seuraavan vuoden helmikuussa.

  Yritys Hyvä on lapsille ja nuorille suunnattu kilpailu, jonka tavoitteena on innostaa yrittämään. Jokainen saa tilaa omille pohdinnoilleen ja mahdollisuuden kertoa, mitä yrittäminen ja yritteliäisyys juuri itselle merkitsevät. Kilpailussa saa rohkeasti ideoida, heitellä villejä ajatuksia ja käyttää mielikuvitusta!

   
 • Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu

  Suomen Yrittäjät

  Suomen Yrittäjien  Vuoden nuori yrittäjä  -kilpailu on maamme arvostetuin alle 35-vuotiaille yrittäjille  suunnattu kilpailu.

  Kilpailu jakautuu  alueellisiin  alkukilpailuihin, joissa ratkaistaan Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen Vuoden nuoret yrittäjät, sekä  valtakunnalliseen loppukilpailuun, johon osallistuvat aluetason voittajat sekä Suomen Yrittäjien toimialajärjestöjen esittämät ehdokkaat. Loppukilpailun finalisteiksi valitaan  viisi parasta ehdokasta.

  Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä paljastetaan Nuorten Yrittäjien vuosittaisessa  Get Together  -päätapahtumassa.

   
 • Uskalla Yrittää -kilpailu

  Nuori Yrittäjyys ry

  Uskalla Yrittää -finaali järjestetään 21.4 -22.4.2021 Helsingissä.

  Uskalla Yrittää -kilpailu on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu. Kilpailu rakentuu 14 alueellisesta semifinaalista ja kaksipäiväisestä finaalista. Kilpailu on Pikkuyrittäjät ja Vuosi yrittäjänä -ohjelmien SM-kilpailu. Kilpailuun osallistuvat yritykset ovat mukana Pikkuyrittäjät -ohjelmassa alakoulussa ja Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa yläkoulussa, toisella asteella tai korkeakoulussa. Ohjelmissa nuoret perustavat oikealla rahalla toimivan yrityksen osana opintojaan.

  www.uskallayrittaa.fi